WIN Retteketet! We gaan nog niet naar bed!

WIN Retteketet! We gaan nog niet naar bed!

Retteketet! We gaan nog niet naar bed! is een prachtig nieuw boek van Harmen van Straaten voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Je kunt een exemplaar winnen!

Retteketet! We gaan nog niet naar bed!

Het is bedtijd, maar de dieren zijn nog helemaal niet moe! In plaats van slapen, halen ze streken uit. Ze spelen tikkertje, roetsjen van de trapleuning en spelen verstoppertje. Naar bed gaan? Mooi niet! Na al dat gespeel zijn ze dan toch eindelijk moe en gaan ze naar bed. Maar dan moeten ze wel de papegaai vangen die telkens krijst: “Retteketet! Ik… wil nog niet naar bed!”

‘Ik heb geen slaap,’ zegt Schaap.
Ook Neushoorn is niet moe. Hij wil niet naar bedje toe.
‘Laten we tikkertje doen. Wie begint?
‘Hi, hi,’ lacht Schaap. ‘Wie denk je dat er wint?’
Retteket! Gaan de dieren ooit naar bed?

WIN Retteketet! We gaan nog niet naar bed!

Op de site van Leopold kun je het boek inkijken.

Harmen van Straaten maakt grappige illustraties en is ook bekend van Hé, wie zit er op de wc?, Bor ziet Spoken en Martijn Frankenstein.

Bekijk ook: WIN FANTASTISCH KINDERBOEKENWEEKPAKKET

De illustraties zijn heerlijk vrolijk en de dieren zien er ondeugend uit. Een leuk voorleesboek voor het slapen gaan waarmee je de kinderen wel naar bed krijgt. Het is op rijm geschreven wat heel fijn is voor kleuters. Daarbij is het ook leuk om de zinnen door de kinderen af te laten maken. En natuurlijk moet het rijmpje van de papegaai extra hard mee gebruld worden.

Bekijk ook: RECENSIE EN (LES)TIPS DE GROTE MAX GAAT-NOG-NIET-NAAR-BED SHOW

Win

Wil jij dit leuke voorleesboek voor het slapen gaan winnen? Laat hier (op de site dus) een reactie achter voor wie je het boek wilt winnen en waarom.

Woensdag 21 maart maak ik de winnaar bekend.

Lees meer recensies van boeken bij de categorie kinderboeken.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten