Win Superjuffie! en Botje

Win Superjuffie! en Botje

Het lijkt wel nog steeds Kinderboekenweek op de site, ik mag namelijk weer hele toffe boeken weggeven. Van de schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk, Janneke Schotveld. Win Superjuffie! en Botje

Ik ben heel enthousiast over het Kinderboekenweekgeschenk, Kattensoep, door Janneke Schotveld. En nu mag ik van de uitgever, VAN HOLKEMA & WARENDORF, twee populaire boeken van haar weggeven: Superjuffie! en Botje.

Lees ook: GELEZEN BOEKEN IN DE HERFSTVAKANTIE

Win Superjuffie en Botje!

Superjuffie!

Superjuffie!

Juf Josje is een van de beroemdste juffen van Nederland. Ze lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand: als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Zodra ze een hap van een krijtje neemt, krijgt ze superkracht en schiet ze door de lucht om het dier te redden. Juf Josje probeert haar gave te verbergen voor de kinderen op haar nieuwe school, maar dat lukt niet lang. Gelukkig beloven ze niets te vertellen tegen de strenge directeur. Samen verzinnen ze steeds allerlei uitvluchten als juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin. Lukt het Superjuffie en de kinderen om de dierentuin te redden? Een sprankelend boek vol humor en fantasie! Met natuurlijk illustraties van Annet Schaap.

Botje

Botje

Bibi’s vader heeft een wolwinkeltje, genaamd Bollewol. Soms zou Bibi liever willen dat die winkel wat stoerder was. Of dat ze een restaurant hadden, zoals de vader van haar beste vriend Midas. Op een dag wordt er een vreemd pakketje bezorgd. Er blijkt een robot in te zitten, een meisjesrobot om precies te zijn. Ze heet Botje en is dol op olijfolie en voorgelezen worden. Verder kan ze keiharde boeren laten en supergoed voetballen. Kortom: ze leeft! Tenminste, als ze op tijd wordt opgeladen… Algauw wordt duidelijk dat Botje gezocht wordt door iemand met nare bedoelingen. Bibi doet er alles aan om Botje te beschermen. Maar wie heeft Botje eigenlijk gemaakt? En waarom is ze bij Bibi gebracht? Ook met illustraties van Annet Schaap.

Win

Je kunt het pakket met beide boeken en wat leuke vlaggetjes en posters winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder weten wat jij zou redden als je Superjuffie! was. Maandag 6 november maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren