WIN: twee nieuwe boeken van Muis

WIN: twee nieuwe boeken van Muis

Deze maand kwamen er twee nieuwe boeken van Muis uit, een leuke serie voor peuters! Je kunt Toet, toet, Muis! en Het allerleukste voorleesboek van Muis winnen. 

Twee nieuwe boeken van Muis

Toet, toet, Muis!

Toet, toet, Muis!

Toet, toet, Muis! rijdt in haar auto. Onderweg komt ze al haar vriendjes tegen.

 Muis laat in dit nieuwste boek peuters kennis maken met alles wat rijdt en vliegt. Ze gaat op stap met de fiets, de trein en de bus. Ze durft het zelfs aan om een rondje te rijden in een knalrode brandweerauto en een echte graafmachine.

Een flapjesboek vinden peuters altijd geweldig. Lekker zelf de flapjes omslaan en spieken wat erachter zit. Voertuigen zijn ook altijd een dikke hit. Het leuke is ook dat je meerdere flapjes per voertuig kunt openmaken. Zo zie je bijvoorbeeld ook de motor van de auto en de kippen in de tractor. Er is genoeg te zien. Bij onze peuter is de brandweerwagen favoriet.

Het allerleukste voorleesboek van Muis

Het allerleukste voorleesboek van Muis

Het allerleukste voorleesboek van Muis zorgt voor extra veel voorleesplezier . In de bundel staan 6 nieuwe verhalen vol kleurrijke illustraties. De bewegende omslag zorgt voor een extra feestelijk effect, je ziet de muis knikken.

In Het allerleukste voorleesboek van Muis neemt Muis peuters mee in herkenbare situaties vol grapjes en gezelligheid. Muis maakt limonade en brengt een bezoekje aan de kermis. Muis ruimt op en bakt heerlijke koekjes! Het voorleesboek is prefect voor peuters die de wereld gaan verkennen. Een aantal verhalen zijn eerder in boekvorm verschenen, maar er zijn ook nieuwe verhalen bij.

Ik vind het vooral fijn dat de illustraties zo duidelijk en herkenbaar zijn en er weinig tekst in een groot lettertype in staat, heel fijn voor peuters. Het zijn herkenbare verhalen die peuters ook zeker zelf mee kunnen maken.

Win

Je maakt kans op allebei de boeken.

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie (op de site dus) voor wie je de boeken wilt winnen en waarom. Zaterdag 25 november maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren