WIN verjaardagspakket

WIN Verjaardagspakket

Ik ben jarig vandaag! En je mag het best weten, ik ben 32 geworden. Ik kreeg leuke cadeautjes, maar ik heb er ook een voor jullie. WIN Verjaardagspakket

Er zitten verschillende leuke producten in die ik speciaal kreeg voor dit pakket. Voorleesboeken voor kinderen en leuke dingen voor jezelf, zoals een verwensetje en een waterfles waar je citrusvruchten in kunt doen.

WIN Verjaardagspakket

WIN Verjaardagspakket

Wat zit er allemaal in?

Kusjeskrokodil

Natuurlijk krijg je een Kusjeskrokodil, geschreven door mijn man. Een leuk voorleesboek voor peuters en kleuters.
Tim ligt in bed met zijn beer. Maar hij kan niet slapen. Hij is bang voor alle dieren in de kamer. Maar zijn die dieren wel eng? De dieren met namen als het verhaaltjesvarken, de toedektijger, de knuffelbuffel en de kusjeskrokodil stellen zich voor en laten zien dat ze aardig zijn.

Voorleesboeken van Jacques Vriens

Deze boeken kreeg ik van Unieboek Spectrum In Willem en Dikke Teun heeft Willem wel een hele bijzondere vriend. Zijn rode kater, Dikke Teun, kan namelijk praten! Maar alleen Willem weet dat. De verhalen zijn eerder, in een iets andere vorm, verschenen in het blad Bobo. Ze zijn heel herkenbaar voor kleuters en in fijne, klare taal geschreven. Leuk dat de kat helpt als Willem iets een beetje eng of spannend vindt.

In De avonturen van Tommie en Lotje zijn drie boeken over Tommie en Lotje samengebracht: De stoutste avonturen van Tommie en LotjeTommie en Lotje gaan op vakantie en De vrolijkste avonturen van Tommie en Lotje.

Invulboek voor de leukste juf/meester

Van ImageBooks kreeg ik het invulboek voor de leukste juf/meester. Alle leerlingen kunnen hierin voor hun leukste juf of meester herinneringen schrijven, tekenen of plakken. Zo blijft de leukste klas van het schooljaar voor altijd in de herinnering.

Black Musk

Van House of Rebels kreeg ik een Black Musk pakketje van The Body Shop. De eau de toilette is de diepste, donkerste en meest sensuele geur van The Body Shop. In het pakketje zit een bodylotion van 60 ml en een eau de toilette van 30 ml.

Citrus Zinger

Van Zing Anything kreeg ik de Citrus Zinger. De Citrus Zinger waterfles werkt door het aromatiseren van water met smaken. Gewoon water wordt omgetoverd tot heerlijke citrusdrankjes. Je hoeft er dus geen suiker aan toe te voegen. Door te mixen met verschillende smaken en ingrediënten kun je eindeloos combineren, zoals citroen en munt. Je kunt de Citrus Zinger dus ook goed mee naar school nemen. Je stopt ‘s morgens al een halve sinaasappel of citroen onderin. Als je wilt drinken, draai je de vrucht en je fruitsapje is klaar.

Citrus Zinger

Ik kreeg er ook een om uit te proberen. Het bleek best moeilijk om al drinkend een foto te maken, daarom is de foto bewogen ;). Het werkt heel simpel en je hebt een lekker kant en klaar fruitdrankje. Zonder dat je suiker toevoegt. Ik denk dat het met warmer weer ook heerlijk met citroen is. Dat ga ik zeker nog uitproberen.

Win

Je kunt dit hele pakket in een keer winnen. Het enige wat je moet doen is hieronder een reactie achter te laten waarom je het wilt winnen. Dinsdag 7 februari maak ik ‘s avonds de winnaar bekend.

Veel succes!

Gerelateerde berichten