Gezocht: Zoetwaterpiraten!

Winnen! 2 kaarten voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart in de meivakantie!

Win twee familiekaarten t.w.v. €42,50 voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart bij BlueBoat Company in Amsterdam. Speciaal voor de meivakantie. Let op: snel reageren! 

‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’

AMSTERDAM – Zoetwater Piraatjes bij Blue Boat. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Deze meivakantie bezoeken Sjonnie, de stoerste stadsmuis van Amsterdam, en zijn trouwe vriend Harold de kat de kade van Blue Boat Company om bemanning te werven voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart. Kinderen kunnen ‘s ochtends de twee vrienden via een meet & greet ontmoeten en gaan vervolgens met Sjonnie in zee om Harolds waterangst te overwinnen. Terwijl ouders naar een zelfgekozen audiotour luisteren, gaan de Zoetwaterpiraten op een spannend en interactief avontuur.

De vaart

Tijdens de vaart (duur: 75 min.) gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een piratenkijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee.

De kinderen maken opdrachten, krijgen potloden en een echte piratenkijker. Een heerlijk uitje voor in de meivakantie dus met hopelijk ook mooi weer.

Lees ook: SIMPELE TIPS VOOR REGENACHTIGE DAGEN

AMSTERDAM – Zoetwater Piraatjes bij Blue Boat. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Win

Wij mogen twee familiekaarten t.w.v. €42,50 weggeven voor deze spannende rondvaart!

Wat moet je doen?

Reageer snel hier op de site. Woensdagavond maak ik namelijk al de twee winnaars bekend. Het enige dat je hoeft te melden is dat je mee doet. Het bericht delen op Facebook wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Kaarten kopen

Niet gewonnen? Niet getreurd! Surf snel naar de website van BlueBoat company en bestel daar je kaarten. De meet & greet vindt van maandag 24 t/m vrijdag 28 april dagelijks plaats tussen 11:00 & 13:00 op de kade bij de afvaartsteiger van Blue Boat Company.

Lees ook: LEUKE INTERESSANTE KIJKTIPS VOOR IN DE MEIVAKANTIE