GeoSmart Moon Lander win

GeoSmart Moon Lander win

GeoSmart Moon Lander is een auto die je zelf kunt bouwen en vervolgens kunt besturen met de speciale afstandsbediening. Het werkt met magneten en je kunt er allerlei verschillende bouwsels mee maken. Je kunt er één winnen. 

Ik kreeg de GeoSmart van Smart toys & games, ook bekend van de andere Smart games, bekijk hun website hier

GeoSmart Moon Lander

De GeoSmart Moon Lander is een auto die je maakt met de magnetische vormen van GeoSmart. Je hebt er allerlei artikelen van, bekijk ze hier. Je zou de auto uit het pakket dus kunnen uitbreiden met de andere magneten. De set van de GeoSmart Moon Lander heeft 31 onderdelen, bekijk ze hier.

Het materiaal is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, het is heel veilig. De kinderen leren veel van de verschillende vormen, kleuren en natuurlijk het bouwen met magneten. Extra uitdagend is dat het een radiografisch bestuurbare auto is die je zelf in elkaar moet zetten. Je leert dus ook iets over het aansluiten ervan. Als dat niet op de goede wijze gebeurt, doet hij niks, dat hebben wij ook ondervonden ;).

Deze GeoSmart Moon Lander kan dus ook over zand rijden, helemaal leuk in de zandbak dus. Zeker als het mooi weer en droog is.

Wat vinden wij?

Ik testte de GeoSmart Moon Lander met onze kleuter van 5 jaar. Het is een slimme jongen en was zijn moeder tijdens het werken hieraan ook wel eens de baas. We vulden elkaar mooi aan. Ik wist soms hoe ik een onderdeel vast moest zetten, maar hij wist het zeker ook zelf. Het liefste wilde hij meteen zelf iets bouwen, maar het leek mij verstandig om eerst de handleiding te volgen. Zo leer je wat er mogelijk is en natuurlijk hoe je de motor eraan vastzet. Wel een nadeel vind ik dat er veel batterijen in moeten, jammer voor de portemonnaie en ook niet zo goed voor het milieu. Onze zoon werd wel razend enthousiast van de leuke lichtjes die je kan aanzetten. Oranje is nu zijn favoriete kleur en die zit er gelukkig bij. We hebben twee autoโ€™s gebouwd uit de handleiding.

Nu we de handleiding een keer hebben gevolgd, kan hij zelf aan de slag met het maken. Hij bouwt er mooi op los, laat de auto rijden en laat het ook vol trots aan zijn papa zien.

Ik zie ook zeker mogelijkheden in de klas. Kinderen die al wat verder zijn, kunnen dit zelfstandig aanpakken en bouwen. De educatieve set ziet er ook fantastisch uit, die zou ik graag in de klas hebben, bekijk het hier.

GeoSmart Moon Lander win

WIN

Je kunt een GeoSmart Moon Lander winnen. Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter voor wie je wilt winnen en waarom. Maandag 3 februari mail ik de winnaar.

 

Review GeoSmart Moon Lander; Auto om zelf te bouwen met speciale afstandsbediening en magneten