Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Halloween in Julianatoren

Met de film ‘Wiezel de Griezel en de Veranderdrank’ is het nu Halloween in Kinderpretpark Julianatoren. Het is mooi opgezet zagen we toen we afgelopen zaterdag uitgenodigd waren, met toffe shows.

Wij zijn hier thuis dol op griezelen en maken er elk jaar ons eigen Halloweenfeestje van, thuis. Met lekkere (en enge) hapjes, samen griezelend eten en natuurlijk een griezelfilm zoals Nightmare before Christmas. Onze kinderen stonden dus te springen toen ze hoorden dat we naar de Julianatoren mochten voor hun griezelfeestje. Zoals je op de uitgelichte afbeelding kunt zien, vonden ze het ook leuk om te verkleden. We namen een vriendje mee voor onze oudste van 9 jaar, zodat zij lekker met z’n tweeën op pad konden. Voor onze kleuter van 5 jaar was het helemaal geweldig om alleen met mama te zijn.

Kinderpretpark Julianatoren Halloween

Wij gingen dan ook al snel met z’n tweetjes op pad naar het griezelbos achterin. Het was niet druk in het park, want er was af en toe een bui. Ook toen wij net het griezelbos inliepen, dus was het even wachten op de zon. We gingen zeker terug, want onze dochter wilde de vijf ingrediënten voor de veranderdrank vinden. Als voorbereiding keken we namelijk de speciale film van ‘Wiezel de Griezel en de Veranderdrank’.

In het Griezelbos komt een scène tot leven gebaseerd op de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’ van Kinderpretpark Julianatoren. Bezoekers worden uitgedaagd om in dit bos op zoek te gaan naar de pagina uit een toverboek waarop de geheime ingrediënten staan van een veranderdrank. De ontknoping van dit spannende verhaal volgt in de nieuwe theatershow ‘Cas de Ranger’s Wiezel de Griezel Show’. Uiteraard schitteren alle bekende karakters van het pretpark in diverse spectaculaire Halloweenshows. We kwamen Cas de Ranger dan ook tegen onderweg, de vogelschrokker leidde ons ook af van het vinden van de ingrediënten. Maar gelukkig lukte het! Nu is Cas de Ranger weer gered :). Bekijk ook Halloween knutselen

De theatershows

De nieuwe show van Cas de Ranger, Wiezel de Griezel Show, hebben we helaas gemist, die was maar een keer per dag. Maar we hebben wel de grote theatershow van Jul, Julia, Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin gezien. Ook trad Jul op met zijn eigen spookshow, onze kleuter smulde ervan. Maar er is nog veel meer! Zoals de show van Dino & Dina, je outfit scoren op de griezelcatwalk en natuurlijk alle attracties zoals het altijd griezelige Spookhuis. Het hele park is aangekleed in Halloweenthema met overal pompoenen, het ziet er echt leuk uit! Wij hebben genoten. Bekijk hier alles over Halloween in de Julianatoren. Het is ook een leuk park in de lente.

Julianatoren