Het geweldige Grote Mensenboek WIN

Het geweldige Grote Mensenboek WIN

Grote mensen zijn echt raar! Ze willen graag tijd voor zichzelf, maar spelen niet graag. Ze kijken constant op hun mobieltje, terwijl jij dat niet mag en drinken maar constant koffie. Je begrijpt, een boek voor kinderen om de volwassenen om hen heen beter te begrijpen. Je kunt een exemplaar winnen!

Het geweldige Grote Mensenboek WIN

In dit boek lezen kinderen hoe je met Grote Mensen kunt omgaan en ontdekken ze hoe je ze kunt laten doen wat JIJ wilt. Er wordt van alles uitgelegd over Grote Mensen, bijvoorbeeld wanneer je er één wordt (officieel vanaf je achttiende) en waarom ze een gezonde leefstijl zo belangrijk vinden. Het boek gaat ook over verschillen en pakt ook belangrijke zogenoemde lentekriebels aan, zoals ongesteld worden en transgender zijn).

Bekijk het boek hier.

Over de makers

Freelance journalist Julie de Graaf woont in Leiden met haar man, twee kinderen, bergen Lego en een dove kat. Ze houdt van lezen, brood bakken en skateboarden.

Wendy Panders is illustrator en grafisch ontwerper. Ze illustreert graag verhalen en informatieve boeken voor kinderen: over de aarde, landen, dieren en wetenschap. Haar illustraties zijn kleurrijk, grappig en onderhoudend.

Grote mensenboek

Wat vind ik?

Het boek is grappig en toegankelijk geschreven. Vanwege de inhoud vind ik het geschikt vanaf acht jaar, deze kinderen kunnen het wellicht ook al zelf goed lezen! Maar voorlezen als boek is natuurlijk ook een goed idee. Zeker als ouders, zodat je over alle die gekke Grote Mensendingen kunt praten. Zelf ga ik snel het hoofdstuk over me-time voorlezen aan mijn kinderen, want die vinden het maar gek dat ik niet 24/7 met ze wil spelen ;).

WIN

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 21 maart mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in dit blog.