Het grote zomerthuisblijfklooiboek WIN

Het grote zomerthuisblijfklooiboek WIN

Vandaag alweer een winactie. En niet zo maar eentje, je kunt namelijk Het grote zomerthuisblijfklooiboek voor je hele klas winnen! Voor elk kind een exemplaar dus!

Het boek is nog niet eens uit, dus je maakt kans op een spiksplinternieuw boek voor je hele klas.

Het grote zomerthuisblijfklooiboek

Het grote zomerthuisblijfklooiboek WIN

Het grote zomerthuisblijfklooiboek is een vakantieboek voor kinderen en ouders die na al het binnen schermkijken wel even toe zijn aan ontspanning en lekkere avonturen. Het boek is een klooiboek: geen opdrachten, veel ideeën. Er staan verschillende activiteiten in die je (meestal) met heel gewone spullen kunt doen. Kinderen zijn even weg van het scherm en leren op een speelse manier allerlei gereedschappen en technieken kennen.

Bekijk het boek hier

Welke leeftijd?

Je kunt het boek voorlezen vanaf ongeveer 7 jaar en zelf lezen vanaf ongeveer 9 jaar.

Winactie

Het komt pas 29 juni uit, spannend! Het boek Maken in de klas, van dezelfde auteur, heb ik wel al in handen gehad en dat ziet er veelbelovend uit. Er staan leuke opdrachten in als voorbeeld, dus dat verwacht ik ook van Astrid Poot en bij uitgeverij Pica (zelfde uitgever als onze scheurkalender).

Wat moet je doen?

Maken gaat over zelf iets maken in plaats van kopen. Techniek gebruiken om de wereld beter te begrijpen en te beïnvloeden.

Geef hieronder een reactie (op de site dus) met wat jij met je klas zou willen maken als je dit boek voor je hele klas wint. Donderdag 18 juni mail ik de gelukkige winnaar.

 

Het grote zomerthuisblijfklooiboek recensie; vakantieboek voor kinderen en ouders