Het zonnige zomerboek WIN

Het zonnige zomerboek WIN

Het zonnige zomerboek is een dikke voorleesbundel vol leuke verhalen over de zomer. Het lag bij ons vooraan bij de boekhandel, zeker terecht. Er hebben veel leuke schrijvers en illustratoren aan meegewerkt. Je kunt een exemplaar winnen!

Ik heb al een exemplaar van Het zonnige zomerboek gekocht voor ons neefje, want dit is het perfecte cadeau voor de zomervakantie.

Het zonnige zomerboek

In Het zonnige zomerboek vind je vrolijke voorleesverhalen over het vieren van de zomer. Over zeemeerminnen op het strand, bootje varen in je eigen woonkamer, met een olifant op fietsvakantie gaan, uit de hand gelopen watergevechten en ijsjes om van te smullen. Door meer dan 25 geweldige auteurs en illustratoren! De verhalen komen uit andere boeken, zoals een zomerverhaal van Kolletje. Tussen de verhalen vind je ook leuke knutsels.

Bekijk het boek hier

Wat vinden wij?

Het boek heeft een goede prijs voor zo’n dik boek met leuke schrijvers en illustratoren, zoals Erik van Os en Elle van Lieshout. Het boek ziet er aan de voorkant al heel aantrekkelijk uit. We hebben nog lang niet alle verhalen gelezen, het is zo dik! Wat ik fijn vind is dat er korte verhalen en lange verhalen in staan, voor elk kind iets. Ik vond ook versjes, ook zeker leuk om aan kinderen voor te lezen! Hier ligt het klaar om af en toe een verhaal uit voor te lezen. Echt een boek om mee op vakantie te nemen en uit voor te lezen.

Bekijk het boek hier

Win

Ik mag een exemplaar weggeven van het boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 15 juli mail ik de winnaar.