Groot gluurboek: Dinosauriërs WIN

Groot gluurboek: Dinosauriërs WIN

Het houdt maar niet op met de winacties! Leuk toch, voor de zomervakantie of alvast voor Kinderboekenweek 2020, zoals dit Groot gluurboek: Dinosauriërs. Je kunt een exemplaar winnen.

Groot gluurboek: Dinosauriërs WIN

Van de angstaanjagende Tyrannosaurus rex tot de gepantserde Ankylosaurus: dinosaurussen waren wilde wezens die miljoenen jaren geleden de aarde afstruinden. Omdat dinosaurussen lang geleden leefden en uitstierven, hebben we nu alleen nog maar hun fossielen om ze te bestuderen.

Gebruik het magische vergrootglas om diep te graven in de wereld van de dinosaurus. Ontdek zelf verbazingwekkende dingen bij het opgraven ven een dino!

Van de angstaanjagende tyrannosaurus rex tot de gepantserde ankylosaurus: dinosaurussen waren wilde wezens die miljoenen jaren geleden de aarde afstruinden. Omdat dinosaurussen lang geleden leefden en uitstierven, hebben we nu alleen nog maar hun fossielen om ze te bestuderen. Gebruik het magische vergrootglas om diep te graven in de wereld van de dinosaurus. Ontdek zelf verbazingwekkende dingen bij het opgraven ven een dino!

Wat vind ik?

Het boek Groot gluurboek: dinosauriërs is van karton, dus lekker stevig. Het ziet er aantrekkelijk uit, met veel kleur. Het magische vergrootglas is echt gaaf! Hiermee ontdek je het skelet van een dino, maar ook fossielen leg je bloot. Je voelt je een echte paleontoloog. De tekst is best pittig, maar wel weer fijn geschreven, dus voor kleuters die interesse hebben in dino’s zeker al geschikt. Maar ook oudere kinderen zullen genieten van de feitjes over dino’s en het ontdekken van het skelet. Onze kleuter thuis is helemaal enthousiast. Hij vindt dino’s heel magisch en kent ze bijna allemaal van naam. Dit boek hebben we dan ook een aantal keer moeten voorlezen. Hij vindt het zelf heel tof om de skeletten te ontdekken met het vergrootglas. Bekijk ook het boek Alles wat cool is aan dino’s

Bekijk het boek hier

Win

Je maakt kans op een exemplaar van het boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Woensdag 15 juli mail ik de winnaar.