nijntjes voorleesfeest WIN

nijntjes voorleesfeest WIN

nijntje bestaat 65 jaar! Speciaal voor die verjaardag bracht Mercis nijntjes voorleesfeest uit met vijf boeken van nijntje in één. Je kunt een exemplaar winnen.

nijntjes voorleesfeest WIN

nijntje, wie is er niet dol op? Onze peuterdochter in ieder geval wel. Bijna dagelijks lezen we een verhaaltje van het vrolijke konijntje voor. Dit boek wilde ik dan ook graag hebben voor haar en ze is er helemaal gek op.

Bekijk het boek hier. 

nijntjes voorleesfeest WIN

Het ziet er ook zo mooi uit! Een prachtige kaft en mooie gekleurde linten om te laten zien waar je bent gebleven met lezen.

De boekjes

De volgende boeken staan in nijntjes voorleesfeest: nijntje in de dierentuin, het feest van nijntje, nijntje op school, nijntje huilt, koningin nijntje. Het feest en het boekje van school hebben we al thuis en leest onze dochter graag. Van deze bundel vindt ze nijntje huilt nu heel interessant. Ze ontdekt de gevoelens en kijkt graag naar de plaat waar nijntje huilt. Ze herkent het en doet het ook na.

Bekijk het boek hier. 

nijntjes voorleesfeest WIN

Wat vinden wij?

Ik vind het vooral zo fijn dat het boek zo lekker groot is. De kinderen kunnen de platen goed zien, ook als je het in een groep voorleest, bijvoorbeeld als prentenboek bij de peuterspeelzaal.

Ik vind het ook heel leuk dat het boek over de dierentuin in nijntjes voorleesfeest staat. Die hadden we nog niet! En voor peuters heel leuk om de dieren te leren herkennen en benoemen. Vooral de wat moeilijkere, zoals zebra en kangoeroe. Het feest van nijntje lazen we veel voor rond de tweede verjaardag van onze dochter, vond ze ook fijn. En nijntje huilt gaat over haar knuffel die ze kwijt is, zo herkenbaar.

Oftewel, een heerlijk boek om voor te lezen aan peuters. Bekijk het boek hier. 

WIN

Ik mag een exemplaar weggeven. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Maandag 10 februari mail ik de winnaar.

 

nijntje 65 jaar; Nijntjes voorleesfeest