Sophie de giraf Lullaby Light & Dreams WIN

Sophie de giraf Lullaby Light & Dreams WIN

Wat een lieverd is Sophie de giraf Lullaby Light & Dreams. Het is een lichte knuffel met een lichtprojector en muziek. Voor fijne, rustige momenten of om te slapen. Je kunt het doosje er ook uit halen. We gaven het aan ons lieve nichtje, jij kunt er één winnen!

Sophie de giraf Lullaby Light & Dreams WIN

Sophie de giraf Light & Dreams heeft een leuk licht- en muziekdoosje op haar rug dat je er ook uit kan halen. Er zijn verschillende lichtjes om op de muur te projecteren en 15 verschillende geluiden, waaronder slaapliedjes, natuurgeluiden en een kalmerende hartslag. Je kunt het doosje ook los gebruiken en de giraf alleen als knuffel gebruiken. Je kunt er naar wens voor kiezen om alleen muziek of lichtprojecties af te spelen, of allebei tegelijk. Daarnaast kun je een timer instellen, zodat hij automatisch na 15, 30 of 60 minuten uitgaat. Er zit een volumeregelaar op en de knuffel kun je wassen op 30 graden. Het klittenband kan dicht, waardoor de knuffel geen gat op de rug heeft. 

Bekijk het hier

Wat vinden wij?

Wat een ontzettende lieve knuffel zeg! En het verbaasde me echt hoe licht het was. Ook met muziekdoos kan een klein kindje het makkelijk vasthouden. De knuffel is groot, maar wel een fijn formaat voor jonge kinderen. Ons nichtje is er helemaal weg van en kijkt heerlijk naar de lichtjes terwijl luistert naar de muziek. We ontdekten een Efteling muziekje op de knuffel, heerlijk! Ik vond het ook fijn om in het donker naar de lichtjes te kijken en de muziekjes te horen. Heerlijk rustgevend. Voor baby’s zijn de hartslaggeluiden en natuurgeluiden ideaal lijkt me! Heerlijk om bij in slaap te vallen en te oefenen te slapen zonder papa en mama. Onze kinderen vonden het heel leuk om met de lichtjes te spelen in het donker. Maar ook de muziekjes vonden ze leuk.

Het werkt vooral goed in het donker. Bij ons thuis op de slaapkamer van onze dochter met verduisterende gordijnen en bij mijn nichtje in de badkamer en op haar eigen kamer.

Bekijk het hier

Win

Je maakt kans op een Sophie de giraf Light & Dreams! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 13 oktober mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.