Totale waanzin 3 - Woensdag: Het bos vol raadsels

Totale waanzin 3 – Woensdag: Het bos vol raadsels

Yes, het derde deel in de serie van de week van Dex Kandoe is er, Totale waanzin 3 Woensdag: Het bos vol raadsels. En totale waanzin is het, ik snap er helemaal niks van haha. Maar des te leuker vindt onze oudste het. Hij rukte het boek uit mijn handen, begon te lezen en had het binnen no-time uit. Ook heel geschikt voor kinderen die niet van lezen houden. Je kunt het winnen!

Totale waanzin 3 – Woensdag: Het bos vol raadsels

Na Maandag en Dinsdag is er nu het derde deel. Natuurlijk maakt Dex Kandoe weer van alles mee op woensdag! Voor Dex is het normaal dat er vreemde en mysterieuze dingen gebeuren op zijn school. Het is dan ook een hele bijzondere school met bijvoorbeeld een Mega Tokkelpark. Maar nu gebeuren er wel echt, echt, ECHT vreemde en mysterieuze dingen.

Als er rare geluiden uit het bos naast de school komen, gaan Dex en zijn beste vriend Rob op onderzoek uit. Is het wel gesloten door de ONZIZIZZZ-MIGRATIE of is er iets anders aan de hand? Al gauw merken de twee jongens dat ze in de gaten gehouden worden. Maar ook op school lopen de dingen anders dan normaal. Een van hun leraren gaat zich steeds gekker gedragen. Zelfs de bed-spring-les voelt niet veilig meer. Tijd voor Dex om allerlei speciale tools te gebruiken.

Er zitten enorm veel woorden in die we niet kennen, maar daar heb je een handige Almanak voor, ook online ;).

Bekijk het boek hier

Over de makers

Ralph Lazar & Lisa Swirling wonen in Californië. Ralph verzon de verhalen over Dex (geïnspireerd door het worstelen met zijn petekind Dash) en maakte de tekeningen. Lisa veranderde die verhalen in de boekenserie Totalewaanzin. Ralph en Lisa staan op de New York Times-bestsellerlijst en hebben het populaire geïllustreerde project Geluk is… bedacht, dat in meer dan twintig talen vertaald is en online meer dan drie miljoen volgers heeft.

totale waanzin 3

Wat vinden wij?

Hoewel ik er dus niks van snap, vindt onze oudste een heel leuk boek! Nu hij aardig goed leest, heeft hij het snel uit. Maar ook voor moeilijke lezers is het heel geschikt. Er staan grote letters in, lijstjes en veel illustraties. dus zeker uitnodiging om te lezen.

Bekijk het boek hier

Win

Ik mag twee exemplaren weggeven van dit leuke boek! Laat hieronder (op de site) een reactie achter voor wie je mee wilt doen. 17 oktober maak ik de winnaar bekend.