Waar is de taart? Maxi-editie met poster WIN

Waar is de taart? Maxi-editie met poster WIN

Waar is de taart? verscheen 20 jaar geleden alweer voor het eerst. Ik kende het en had ook al het vervolg in huis, Picknick met taart, maar deze nog niet. En nu is het boek in groot formaat verschenen met poster. Je kunt het winnen!

Waar is de taart? maxi-editie met poster

Waar is de taart?’ is een woordeloos boek vol prachtige kijk en zoekplaten van grootmeester Thé Tjong-Khing. Het verscheen precies 20 jaar geleden en het is sindsdien een groot succes. In het boek zonder tekst dus wordt de taart van meneer en mevrouw Hond gestolen. Maar dat is niet het enige, er gebeurt nog veel meer in het boek. Zo is Kind Konijn haar knuffel kwijt, zijn Vos en Haas verstopt in het boek en worden twee poezen op elkaar verliefd. Goed voor uren kijkplezier dus. Onze dochter van zes vindt het heerlijk om de platen zelf te bekijken, maar ook om door ons “voorgelezen” te worden uit het boek. We vertellen dan wat we zien, ze bedenkt er zelf dan ook wat verhaaltjes bij. Ter gelegenheid van het jubileum van 20 jaar is het boek nu in een groot formaat verkrijgbaar (38 x 33 cm). Inclusief een gratis poster!

Bekijk het hierBekijk het hier

Over de maker

Thé Tjong-Khing sleepte met zijn illustraties al verschillende prijzen in de wacht, waaronder de Woutertje Pieterse Prijs, een Zilveren Penseel en de Max Velthuijsprijs. Hij werd voor zijn 90ste verjaardag in de bloemen gezet. Tekenen is voor hem net zo belangrijk als eten en drinken.

Bekijk het boek hier

Win

Dit boek is natuurlijk ideaal voor in de (kleuter)klas, omdat alle kinderen de illustraties goed kunnen zien in de kring. Je maakt dan ook kans op deze maxi versie. Het is een klassieker, dus hoort eigenlijk in elke boekenkast thuis. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen met de actie. 13 maart mail ik de winnaar. 

Er staat een affiliate link in dit blog.