Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids

Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids

Ik las het boek Ongetemd leven van Glennon Doyle en was heel enthousiast. Toen Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids kwam vroeg ik dus een recensie-exemplaar aan. Nu werk ik er zo af en toe in en het geeft me veel inzichten.

Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids

Ik vond Ongetemd leven erg fijn om te lezen. Het leest vlot, is herkenbaar en het geeft je veel inzicht over jezelf. Deze gids om zelf in te schrijven is het vervolg op het (voornamelijk) leesboek. Hierin kun je al je gedachtenspinsels kwijt. Je hoeft het leesboek niet per se te hebben voordat je hierin begint, maar het is wel handig om alvast wat over jezelf te weten te komen. Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids staat vol oefeningen die je laten nadenken, geliefde citaten uit Ongetemd leven, mooie illustraties en een originele introductie. Deze gids helpt je jouw innerlijke stem te herontdekken en erop te vertrouwen. Zo weet je wat jij belangrijk vind in jouw leven en zorg je voor liefde voor jezelf. Niet wat anderen vinden, maar jijzelf!

Bekijk het boek hier

Over de auteur

Glennon Doyle is auteur van de bestsellers Ongetemd leven en Carry on en leef. Behalve schrijver is ze activiste, spreker, influencer en host van de populaire podcast We can do hard things. Ze woont in LA met haar vrouw en drie kinderen. Ze is ook een graag geziene gast in bijvoorbeeld de Ellen show. Haar boek is een bestseller in de VS. Haar activisme zie je nu bijvoorbeeld in de strijd om abortus weer legaal te krijgen in alle staten van de VS.

Ongetemd leven werkboek

Wat vind ik?

Het boek komt er meteen lekker in met het verhaal over haar grote liefde Abby en hoe ze daarmee ook meteen het leven dat ze leven, gekooid, opgaf. Dit stuk kende ik al uit het boek, maar toch fijn om nog eens te lezen. Na dit verhaal word je gevraagd om zelf je idealen te achterhalen. Je start met de idealen en verwachtingen waarmee je bent opgevoed en dat geeft al zoveel inzicht! Je leert erdoor dat je met veel zaken opgevoed bent die misschien helemaal niet bij je passen. Ze maken nu tot wie je bent, maar misschien ben je dat diep van binnen niet? Het leert je om overtuigingen die je hebt los te laten. Heerlijk om ook in een boek te kunnen schrijven! Je kunt er in werken zo vaak en zo lang als je zelf wil. Ik schrijf telkens korte stukjes, vaak na een meditatie. Dus ik heb het boek nog lang niet uit! Zo geef ik mezelf de kans om de vragen te laten resoneren in mijn hoofd en ze op de achtergrond te laten werken.

Bekijk het boek hier

Er staan affiliate links in dit blog.