Vakantiepark voorjaarsvakantie 2022 Landal

Vakantiepark voorjaarsvakantie 2022 Landal

Ik ontdekte dat de voorjaarsvakantie helemaal niet zo duur is (in ieder geval niet vergelijkbaar met de kerstvakantie) als je een midweek of een weekendje aan het einde boekt. Mijn tips voor een betaalbaar Vakantiepark voorjaarsvakantie 2022 Landal. Met genoeg educatieve uitjes in de buurt. 

Ik heb gekeken voor de week van 26 februari tot en met 6 maart, omdat er dan twee regio’s vakantie hebben, waaronder die waar we zelf wonen. Maar ook voor aankomende week zijn nog genoeg plekken. Bekijk ze hier. 

Er zit ook nog last minute voordeel op, dus echt slim om nu te boeken. Onze vakantie is nu zelfs goedkoper geworden. Wij gingen zelf naar Landal Aelderholt.

Vakantiepark voorjaarsvakantie 2022 Landal

Landal Twenhaarsveld

Landal twenhaarsveld

Als een van de eerste parken plopt Landal Twenhaarsveld op voor een leuk bedrag. Daarom boekten wij ook een weekend daar voor mijn verjaardag. Het is een heel gemoedelijk park, rustig, maar genoeg te doen voor kinderen (en hun ouders). Een leuk zwembadje met glijbaan, veel speeltuinen, een ruime brasserie én (een mooie educatieve aanrader) het Discovery track.

In de buurt heb je de Sallandse Heuvelrug, echt prachtig! Het Buitencentrum is echt een grote aanrader om een educatief uitstapje te maken. Speurtochten, het kabouterpad en een speeltuin in het bos, kinderen kunnen hier hun lol op.

Bekijk het park hier.

Landal Land van Bartje

Pony's Land van Bartje

Het Land van Bartje behoort echt tot één van onze favorieten, we zijn er twee keer geweest! Er is zoveel te doen voor kinderen, ik wist gewoon niet welke foto ik voor hier moest kiezen. Een prachtige binnenspeeltuin met houten speeltoestellen in het zand, een grote ponyranch waar je de pony’s mag verzorgen, les kunt krijgen en zelfs kunt rijden in het bos. Want dat ligt er dus ook naast. Met zo’n geweldig park kom je het terrein niet af, maar ook in de buurt is van alles te doen. Zoals een outdoor klimpark, een attractiepark en vergeet natuurlijk de Hunebedden niet met hun mooie museum.

Bekijk het park hier.

Landal Orveltermarke

Landal Orveltemarke

We waren met warm weer op dit Landal Orverltermarke waardoor we heerlijk konden spelen bij het natuurwater. Maar ook met minder mooi weer is dit een leuk park. Zo is er een speciaal Oerrr Speelnatuur op het park zelf! En natuurlijk is er ook een gemoedelijk binnenzwembad met glijbaan. Voor de fietsers is er een mountainbike trail naast het avontureneiland waar kinderen eindeloos kunnen spelen.

In de buurt ligt natuurlijk het monumentendorp OrvelteHier kun je je makkelijk een dagdeel vermaken met leuke restaurantjes, speeltuinen, winkeltjes en musea.

Bekijk het park hier

Bekijk alle plekken voor de voorjaarsvakantie hier.

Er staan affiliate links in dit blog.