Marjolein

Even voorstellen: Marjolein

Vandaag stellen we de tweede nieuwe blogger aan je voor: Marjolein, onderwijsassistent en student Pedagogisch Professional Kind & Educatie. Hier zal ze over schrijven, maar ook tips voor de groep.

Hallo! Mijn naam is Marjolein. Ik ben 21 jaar oud en woon in het mooie Brabant. Dit jaar is mijn vijfde jaar in het onderwijs. Ik wilde van jongs af aan al juffrouw worden en ik ben in 2015 begonnen aan de lerarenopleiding voor de middelbare school. Ik kwam er daar echter achter dat een jongere doelgroep meer mijn ding was.

Onderwijsassistente

Dit jaar ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente en ben ik sinds augustus werkzaam in een kleuterklas op een basisschool in Zeeland. Daarnaast ben ik dit jaar aan een deeltijd studie begonnen tot pedagogisch professional qua kinderen en educatie. Dit houdt in dat ik de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 14 jaar in kaart kan gaan brengen.

Bloggen

Ik las op Facebook dat Juf Maike gastbloggers zocht en ik raakte meteen enthousiast! Ik heb zelf nog nooit geblogd, maar durf deze nieuwe uitdaging wel aan. Ik lees altijd de blogs die op de website Juf Maike komen te staan en wilde de kans aannemen om ook zelf eens zo’n blog te schrijven. Ik wil jullie meenemen naar de leuke kindertijd van vroeger door te bloggen over de kleuters, maar ook over activiteiten en diy projecten die je met verschillende leeftijdsgroepen kan doen! Ook wil ik jullie een stukje informatie geven over mijn opleiding en wat ik daar leer.

Verdere informatie over mij in een rijtje:

  • Een gekke guilty pleasure: ik hou van Winnie the Pooh haha!
  • Ik werk in een bouwmarkt als ik niet op school of aan het studeren ben (hier ben ik 2 jaar geleden begonnen als bijbaan en heb nog geen reden gehad om weg te gaan :))
  • Ik ben van mening dat alles met een reden gebeurt. Soms gebeuren er dingen die later weer op zijn plek vallen.

Reacties, vragen of tips op mijn blogs zijn altijd welkom!

Groetjes,

Marjolein