Sinterklaascadeaus 2017

Sinterklaascadeaus 2017 met winactie!

Ze liggen allemaal al klaar op zolder, onze Sinterklaascadeaus 2017. En het is nog echt goed verbergen, want een van de cadeaus maakt geluid en krijg ik niet uit, oeps. Kijk mee welke cadeaus we geven en waarom. Een cadeau mag ik ook aan een van jullie weggeven! 

We geven geen cadeaus met kerst, dat vind ik echt iets voor Sinterklaas. En mooi mee genomen is het dat ik voor de website regelmatig wat krijg, werk ik ook hard voor. Dus cadeautjes genoeg voor de schoen en 5 december. Ik kan je vast verklappen dat ik ook de Magische Oven van Play-Doh mag weggeven. Lees verderop in het blog wat je daarvoor moet doen.

Persdag

Door Hasbro werden we al in september uitgenodigd voor een persdag waarop we allerlei speelgoed mochten testen. Dat was echt heel leuk! Een tafel vol snoepgoed, een demonstratie van Play-Doh met Nicole van Moodkids.nl (waar onze peuter niet weg te slaan was), lekker spelen, spelletjes en geschminkt worden. We vonden het een heel geslaagde dag en kregen een leuke goodiebag mee. Hiervan is veel speelgoed naar de leden van het bloggersteam gegaan. Kon ik ook spelen voor Sinterklaas :). De blogs hierover komen er nog aan.

Cadeautjes

Cadeaus Hasbro

Door de contacten die ik op deed bij Hasbro heb ik wel echt fantastische cadeaus voor onze peuter gekregen.

FurReal Friends Charlie

FurReal Friends Charlie

FurReal Friends Charlie ligt goed verstopt, maar maakt dus steeds geluid. Onze peuter mag niet zoveel meer op zolder komen, want zodra je de deur open doet, gaat het beestje al af ;). Dat wordt vast het eerste cadeau dat hij uitpakt op 5 december, vanwege de lieve geluidjes…

Chatty Charlie, De Blaffende ‘Beagle is een leuke en lekker zachte hond. De halsband van de pup vertaalt zijn geblaf in Nederlandse zinnetjes, zodat je hem goed kunt begrijpen met maar liefst 80+ verschillende blafgeluiden. Zijn oren bewegen als hij zijn gezicht probeert te verbergen! Hij reageert op geluiden en aanraking. Hij houdt van knuffelen. Aai zijn rug, dan beweegt hij zijn staart!

Onze peuter vond FurReal Friends Brullende Tyler een beetje spannend om te aaien, maar tijdens de persdag vond hij deze hond helemaal leuk, dus dit wordt een topcadeau!

Play-Doh Magische Oven

Play-Doh Magische Oven

Hier heeft onze peuter al veel filmpjes op Youtube van gekeken. Play-Doh is sowieso favoriet bij hem, maar de Play-Doh Magische Oven vindt hij wel echt heel leuk.

Met Play-Doh klei kunnen voedselvormen worden gemaakt en vervolgens in de oven gezet. Daarna druk je de handel omlaag en kijk hoe het Play-Doh eten “bakt”. Als het lampje rood wordt is het “eten” klaar en de oven zegt “ping” als het klaar is – net als een echte oven! Er zitten dus echte lichtjes en geluiden in.
Met de 5 vormpjes kun je bijvoorbeeld namaak muffins en taarten maken. Ook zitten er een bordje en bestek bij, zodat het eten geserveerd kan worden.

Onze peuter kan uren spelen met zijn keukentje en ook met klei, dus dit wordt echt een dikke hit.

Lees ook: REVIEW: HAPE HOUTEN KEUKEN

Win

Ik mag een keer de Play-Doh Magische Oven weggeven.

Wat moet je doen?

Zet hieronder (op de site dus) in een reactie voor wie je het oventje wilt winnen en waarom. Maandag 20 november maak ik de winnaar bekend, zodat je het ruim op tijd in huis hebt voor Sinterklaas.

Andere cadeaus

Adventkalender PLAYMOBIL

adventkalender playmobile

Van Playmobil kreeg ik de adventkalender playmobil. Het mooie is dat ik geen idee heb welke ik kreeg, dus dat is nog een totale verrassing. Dit cadeau komt in de schoen van onze peuter, zodat hij vanaf 1 december elke dag een vakje kan openmaken. Houd mijn Instagram stories in de gaten voor het uitpakken!

Hubelino

Hubelino

Hubelino is hier ook echt een dikke hit. Ik kreeg nog 2 educatieve sets: Leren Rekenen en Leren Tellen en uitbreidingen voor de knikkerbaan, zoals de Swing + Trechter uitbreidingsets voor de knikkerbaan. Hier komen later nog reviews met winacties van aan! Door mijn zwangerschapsverlof waarschijnlijk in het nieuwe jaar.

Lees ook: SPELEN MET HUBELINO EN DUPLO

Laatste cadeaus

Over de Kurio tablet komt nog een review, over Chipper en Fingerlings kon je ook al eerder lezen.

Ik denk dat we wel genoeg hebben zo ;). Doe je mee met de winactie? Laat je reactie hier achter op de site. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren