Landal park in de herfst: deze zijn tof!

Landal park in de herfst: deze zijn tof!

De herfstvakantie komt eraan, woehoe! We hadden echt prachtige dagen in september waardoor ik graag weg wil. Maar ook met regen is het in deze parken heerlijk vertoeven. Landal park in de herfst: deze zijn tof!

Landal park in de herfst: deze zijn tof!

Veluwe

Als je naar een mooie omgeving in de herfst wil, moet je eigenlijk naar de Veluwe. In september heb je daar prachtige paarse hei en het bos is natuurlijk een geweldige plek in dit mooie seizoen. 

Bekijk hier alle parken op de Veluwe

Coldenhove

Coldenhove

We zijn nu al twee keer met veel plezier bij Landal Coldenhove geweest. Je loopt daar zo het bos in vanuit je huisje, ook ideaal met jonge kinderen dus! Het park zelf is ook leuk met een toffe speeltuin voor jong en oud, een kleine kinderboerderij en natuurlijk een zwembad. Ik zou er zo weer heen gaan.

Bekijk het park hier

Heideheuvel

Weekend Landal Heideheuvel

Heideheuvel was het eerste park van Landal waar we als gezin naar toe gingen. Toen nog met z’n drieën. Met slecht weer is het atelier heel leuk! Kinderen kunnen daar knutselen, tekenen, hout bewerken, maar ook met een megagrote knikkerbaan, kinetic sand en blokken spelen. Natuurlijk is er ook een zwembad, dus ideaal voor een gezin met jonge en schoolgaande kinderen.

Bekijk het hier

Rabbit Hill

Oerrr activiteiten Rabbit Hill

Nog zo’n mooi park in de herfst: Rabbit Hill. Ik mocht daar in alle vroegte een fietstocht door het bos maken waar we wilde zwijnen zagen en een prachtig bosmeer. Dat vergeet ik nooit meer! De fietspaden in het bos zijn dan ook goed aangelegd, dus je rijdt heerlijk. Maar voor kinderen is het er ook fantastisch. We genoten van het kinderbuffet waar ook entertainment was. Het zwembad is leuk, maar de binnenspeeltuin en de speurtocht door het bos naast het park zijn zo mogelijk nog leuker.

Bekijk het park hier

Strand

Landal Sluftervallei

Bungalow Landal Sluftervallei

 

Het strand is in elk seizoen een goed idee. En op Texel is altijd wat te doen, vooral voor kinderen. De overtocht is kort, dus op naar Landal Sluftervallei! We hadden een heel luxe huisje met sauna, ik wilde er echt niet meer weg! Op het park is een zwembad, een leuke speeltuin, een prachtig restaurant, dus ook genoeg te doen voor kinderen. We kwamen toen aan met een zonnetje weet ik nog, wat een heerlijkheid!

Bekijk het park hier

Drenthe

Hof van Saksen

Zwembad Hof van Saksen

Is het echt slecht weer? Dan moet je bij Hof van Saksen zijn. Hier komen mensen echt voor het fenomale  zwembad met een wildwaterbaan en fantastische glijbanen. Maar ik ben het meest fan van de verschillende ateliers, daar gaat mijn juffenhart sneller van kloppen. Er is zoveel te doen! Er is een bounce arena waar je een half uur op een trampoline kan springen, een grote indoor speeltuin met ook een treinbaan en genoeg ruimte voor kleintjes. In de academies kan je met stof aan de slag om je eigen mode te maken, je kunt hout bewerken, techniek uitoefenen en natuurlijk lekker knutselen. Het park is aan de prijs, maar dan heb je ook alles erbij in. In de academies betaal je alleen voor de materialen, maar het springen zit bijvoorbeeld bij de prijs in.

Bekijk het park hier

Wat is jouw favoriete Landal park in de herfst? 

Hip en hot schreef ook een artikel over leuke parken.

Er staan affiliate links in dit blog.