Landal meivakantie 2023

Ik zie via de linkjes dat veel mensen nog op zoek zijn naar last minutes voor de meivakantie 2023. Ik ben groot Landal fan, dus ik zet de leukste voor de komende vakantie op een rij. Met een beetje rust voor jou als ouder, maar ook zeker educatief voor de kinderen.

Landal meivakantie 2023

Glamping Gooise Heide

Glamping Gooise Heide

Op Landal Gooise Heide is nog maar een jaar oud, vorig jaar zomer gingen ze open. Op het park zijn vier-, vijf- en zespersoons safaritenten beschikbaar tot medio oktober en dus ook de hele meivakantie! Wat is er nou leuker met kinderen dan kamperen? Onze kinderen hebben dan in ieder geval snel vriendjes gevonden en gaan, zoals ze zelf zeggen, graag op avontuur. Je hebt geen kind aan ze en ze spelen de hele dag buiten, hoppa! Het is prachtig gelegen, autovrij en beschikt over een receptiegebouw. Er is een speelplaats voor kinderen en onder vier verschillende tentdoek-overkappingen kunnen activiteiten plaatsvinden. Diverse activiteiten worden aangeboden door het al aanwezige Sporthart ’t Gooi, zoals bootcamp en yoga. En ook in de omgeving is er veel te doen. En ook wel fijn, best goed betaalbaar.

Bekijk het park hier

Vakantiepark Landgoed ‘t Loo

Landgoed 't Loo

Vakantiepark Landgoed ‘t Loo is ook nog veel beschikbaar in de meivakantie, zowel een midweek als een hele week. Dit vonden wij een geweldig park, zeker met mooi weer met het leuke meertje. Wij waren er in maart en toen was het al zo lekker weer! Dat moet vast goedkoper in de meivakantie ;). Er was echt enorm veel te doen, er werd veel georganiseerd. En het heeft echt een geweldig zwembad met waterspeeltuin, dus ook top bij slecht weer. Echt een aanrader!

Bekijk het park hier.

Vakantiepark Heideheuvel

Weekend Landal Heideheuvel

Nog zo’n aanrader voor de meivakantie, Landal Heideheuvel. We zijn er één keer geweest in een huisje, maar stiekem zijn we wel vaker het park op geweest als we in de buurt verbleven. Het ligt op de Veluwe, dus altijd natuur in de buurt. En bij slecht weer kun je natuurlijk in het zwembad terecht, maar ook vooral bij het atelier wat voor kinderen echt heel tof is. Onze kinderen hebben zich daar makkelijk een paar uur vermaakt. Én heel educatief met de knikkerbaan, kinetisch zand en bouwen.

Bekijk het park hier.

Landal Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen - Review

Zojuist heb ik ook mijn blog over de Reeuwijkse Plassen aangepast, ook heel leuk in de meivakantie!

Bekijk het park hier.

Bekijk ook alle uitjes meivakantie 2023.

En nog meer

Natuurlijk zijn er nog veel meer parken beschikbaar, ik check altijd op laagste prijs en dan is er echt nog veel te vinden! Zoals Landal Coldenhove, Landal Aelderholt, Het Land van Bartje en Esonstad,  of Landal de Vers wat vast ook prachtig is in de lente.

Bekijk alle parken in de meivakantie hier.

Er staan affiliate links in dit blog.